SUPer zakupy w Klifie – SUPer zabawa na plaży
Już niedługo przy okazji robienia zakupów w Galerii Klif można będzie zadbać o swoją formę fizyczną lub po prostu miło spędzić czas nad morzem. Galeria Klif została oficjalnym partnerem Stowarzyszenia „Orłowo przy plaży” i z tej okazji klienci Klifu będą mogli korzystać ze zniżek w wypożyczalni sprzętu do żeglowania.
2022-04-27, 14:20

Orłowska plaża cieszy się wielką sympatią spacerowiczów, entuzjastów letniego wypoczynku i sportów wodnych. Nic w tym dziwnego, skoro należy do jednej z najpiękniejszych polskich plaż, w dodatku oferuje wiele dodatkowych możliwości, jak liczne okoliczne restauracje, przedstawienia na Scenie Letniej Teatru Miejskiego i możliwość zrobienia zakupów w pobliskiej Galerii Klif. W tym roku pojawi się na niej dodatkowa atrakcja – możliwość spędzania wolnego czasu w bardziej aktywny sposób - pływając m.in. na SUPach, kajakach czy żaglówkach, z możliwością nauki od podstaw pod okiem wykwalifikowanych instruktorów. Od maja do końca września, przy ul. Balladyny 3, czynna będzie jedyna w Gdyni wypożyczalnia sprzętu wodnego, prowadzona przez Stowarzyszenie „Orłowo przy plaży”, którego oficjalnym partnerem została Galeria Klif.

SUPer zniżki dla klientów Klifu

Każdy klient Galerii Klif, który w okresie od początku maja do końca września zrobi w niej zakupy na kwotę co najmniej 100 zł na jednym paragonie, będzie mógł skorzystać z 20 proc. zniżki w wypożyczalni Stowarzyszenia “Orłowo przy Plaży”. Z oferty będzie można skorzystać w ciągu 7 dni od daty zakupu, zamieszczonej na paragonie. Każdy kolejny rachunek na kwotę co najmniej 100 zł to kolejna okazja do pływania po Bałtyku za niższą cenę. A kto raz posmakował 5s czy 3ki, ten wie że żeglarstwo wciąga, a miłość pozostaje na całe życie. Oprócz łódek w ofercie wypożyczalni znajdują się także kilkuosobowe kajaki (które dają doskonałą okazję do wspólnego spędzenia czasu rodzinom, parom i grupom przyjaciół), deski surfingowe, pontony, kapoki, pianki i najpopularniejsze w ostatnim czasie SUPy.

SUPer zabawa dla każdego

Deska SUP przeznaczona jest absolutnie dla każdego bez względu na wiek i stan zdrowia. Co więcej - świetnie kształtuje sylwetkę, prawidłową postawę i prostuje kręgosłup. Wiosłowanie na stojąco jest łatwe do opanowania, a daje mnóstwo satysfakcji. Dyscyplina jest szczególnie polecana dzieciom i młodzieży jako sposób na poprawę kondycji, kształtowanie prawidłowej postawy, a także jako wstęp do nauki innych sportów wodnych jak surfing czy windsurfing. Na SUPach możliwe jest nawet uprawianie innych sportów, jak np. joga czy… zumba. Zakupy w Galerii Klif będą więc SUPer okazją do zadbania o swoje zdrowie, kondycję i do SUPer zabawy.

Wypożyczalnia rusza już na początku maja i będzie czynna w godzinach od 8.30 do 18.00. Przez pierwsze dwa miesiące (maj-czerwiec) będzie czynna tylko w soboty i w niedziele, w wakacje codziennie a we wrześniu ponownie tylko w soboty i w niedziele.

________________________________________

Właścicielem Galerii Klif jest spółka reprezentowana przez AEW Asset Management. Zarządcą centrów jest Cushman & Wakefield Polska Trading Sp. z o.o.

Dodatkowe informacje:

Bożena Pękala, Good-PR – tel. +48-609-608-806, mail: kontakt@good-pr.pl